Baie besig…

Vanoggend toe ek wakker word het ek gou gaan gym en oppad soontoe ry ek sommer so in die vlakwater verby ‘n walvis wat in die see hier in die vlakwater le en ek besef net weer hoe ‘n great plek ek in bly en hoe bevoorreg ek is om hier te wees.

Dit terwyl die skote klap in Johanneburg by die Malls en ek moet worry oor my geliefdes in daai oorlogsone!

Anyway, as jy dink ek is bietjie stil geblog dan is jy reg, daar is twee redes daarvoor, eerstens is ek besig met my storie oor die Afrikaanse musiekbedryf en tweedens is ek besig, geweldig besig, met die groot aanskakel van 91.3FM Stereo hier in Kaapstad volgende week Maandag die 11e om 06H00 die oggend.

Net n paar interessante feite, ons skakel aan op 1.3 kilowatt wat beteken ons gaan ‘n reikwydte he van so nagenoeg 250 km wat beteken daar is niemand in Kaapstad wat ons nie sal hoor nie.

Jy kan inskakel op 91.3 FM en dan sal jy ons hoor, gaan maak gerus ‘n draai op ons webwerf by www.radiohoutstok.co.za vir program besonderhede en so aan, onthou ook sommer www.913fm.co.za vir toekomstige verwysing om op ons webwerf uit te kom.

So daar’s hy, sien uit daarna, die uwe skuif weer agter die mikrofoon in van Maandagmiddag om 16H00 vir die middag drive show!

Later

Wimpie

This entry was posted in Die lewe, mense en dinge. Bookmark the permalink.

Comments are closed.