Nuweland toe met jou!

Nou ja, vir ‘n kort week was dit nogal ‘n lang week gewees….

Wat doen ‘n WP aanhanger wat nou onlangs Kaap toe getrek het as die WP teen die Blou Bulle op Nuweland speel… jy sorg dat jy ten alle koste ‘n kaartjie in die hande kry, nou dis presies wat ek gedoen het en ek sal more op die stadion wees as ons ‘n roemryke oorwinning oor die Bulle behaal!

Hierdie week was ook die week waar ek amptelik my hertoetrede tot die gym gemaak het en besluit het om ontslae te raak van al die ekstra gewiggies wat so saam met die winter hand aan hand gaan! Ek is gedaan en het sommer gou gesien hoe sleg mens in die winter kan raak, gelukkig het ons tans die mooiste weer in die Kaap.

Dis nie te warm nie, so tussen 22 en 24 in die dag en in die aande nooit onder 13 nie, my tipe weer, ek hou nie van die drukkende hitte van die somer nie!

So dis naweek, dis ‘n epiese titaniese stryd tussen Noord en Suid, en ek kan nie wag nie…. hier is ‘n lusmaker!

Wimpie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.