Anti Gauteng!

‘n Mens sal dink dat jy net een keer in jou lewe jou kop sal stamp en dan doen mens dit jouwerklikwaar nog ‘n keer. Die uwe het homself alweer stukkend verbrand, die keer in ‘n tancan, en binne net tien minute, nee regtig dis nie snaaks nie en is net pleinweg flippen seer!

Dit daar gelaat, ek is gou die week vinnig in Centurion vir twee dae om besigheid af te handel en sal weer Donderdag in die Kaap wees, die ding is, ek wil rerig nie meer in Gauteng wees nie, ja ek is bederf met die mooiste Kaap, waar dit altyd groen is, ek weet nie meer wat dit is om stof oral te he nie, ek is ook nioe meer gewoond aan die droogheid van die lug hier in Gauteng nie, en ek kan ook nie meer die mense se ongeskikgeid handle nie.

Die mense in die Kaap is net eenvoudig vriendeliker as die mense in Gauteng en is meer tolerant teenoor hulle medemens. Sommer binne die eerste vyf minute hier draai twee mense voor my in en groet my met ‘n middelvinger, ek glimlag maar net en troos my daaraan dat en net twee dae hier MOET wees en dan kan ek wees teruggaan, dankie tog!

Hoekom is  en in Gauteng? Wel ek is besig met ‘n baie opwindende projek en iets waarna ek vreeslik uitsien, iets uniek en iets wat die hele land onkant gaan vang. Wat dit is gaan ek uit vrye keuse nie nou vertel nie, ek het al te veel geleer in my lewe om nie sommer net meer al my planne uit te blaker nie.

Kom ons se maar net ek is tans op ‘n goeie plek in my lewe wat alles aanbetref, alles in my lewe is besig om in plek te val en ek voorsien binne die volgende drie maande om uit die donkerte en in die lig te wees!

Ek kan nie glo hoe alles binne ‘n oogwink kan verander nie…. ek wonder as mense wat selfmoord plees, weet hoe vinnig dinge kan verander hoeveel van hulle sou dit nog gedoen het en hoeveel van hulle se uitkoms was om die draai, maar hulle het nie hulslelf toegelaat om hoop te he nie.

Moet nooit tou opgooi nie, hou altyd aan tot die bitter einde, uitkoms is daar wanneer jy dit die minste verwag…. die nag is op sy donkerste net voor die son begin opkom!

Nou ja, ek blog weer as ek in die Kaap se helder skoon lug is!

Wimpie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Anti Gauteng!

  1. Ina van Staden says:

    Ek moet nogal sê ek sal 100 maal eerder in die Kaap bly ek dink die lewenswyse daar is baie rustiger as hier.

  2. Morras says:

    Bly om te sien dit gaan goed.