‘n Oog vir ‘n oog?

Wel so gebeur dinge sonder dat jy dit eers agterkom en voor jy die dinges uit jou oe vee het jy ‘n probleem.

So ‘n week of wat gelede kom ek agter my linkeroog raak effens rooi en jeukerig, seker maar min slaap of iets dink ek. Verlede week se iemand vir my iets lyk snaaks aan my oog, ek gaan kyk toe en dit lyk of daar ‘n gat in my oog is by my pupil. My oog begin toe sommer dadelik jeuk en brand maar dit kan miskien seker net sielkundig wees…

‘n Doktervriend het my verwys na ‘n oogarts wat ek vandag moet gaan sien maar volgens my vriend lyk dit nie goed nie, dit raak al hoe erger, ek raak al hoe meer bekommerd…

Anyway die lewe gaan aan. Gister ‘n oomblik gehad by Tjaila-Tyd toe ons besluit om ‘n sound system aan te le en die drade deur die dak te trek tot op die stoep buite. Rudi Muller se idee…. ons kry toe iemand om in die ceiling op te klim om die drade deur te trek, min wetend dis blykbaar ‘n hangceiling, wat dit ookal beteken, reg geraai, die ou het reg deur ons plafon geval tot binne in die restaurant in, dit was nogal snaaks en op ‘n bisare manier lagwekkend.

Almal het dit oorleef sonder enige blywende skade, behalwe nou vir die plafon wat vandag herstel word.

Dit lyk my Tjaila-Tyd gaan nog ‘n ekstra tak bykry by die nuwe mall in Nigel, maar meer daaroor later.

Vir vandag het ek ‘n oog om oor bekommerd te wees.

Later

Wimpie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.