Laat jou voete raas, 1-4-1!

Die beste idees kom soms uit jou eie lewensondervinding.

Raymond moet begin opneem vir sy nuwe CD en is bietjie onder druk om liedjies klaar te kry. Die uiteinde is ek sleep my partner Rudi Muller bietjie nader om my te help skryf, ons het darem al immers een of twee liedjies saam geskryf oor ‘n bottel rooiwyn wat op sy vorige CD was.

Ons skryf oor dit wat maklik kom en dis ondervinding uit my lewe uit. Twee songs, die een gaan oor ‘n meisie wat ewig trou sweer aan ‘n ou, sonder om te veel weg te gee oor die song, die lierieke gaan iets soos, jy se jy sweer ewig trou, maar vir jou is ‘n ewigheid skaars twee jaar…. maak soos jou kop, laat jou voete raas, raas, raas… Die ou besef die girl gaan sy hartjie breek en hy vry haar om eerder maar haar voete te laat raas voor sy dit regkry om st kop te laat raas. Julle sal verstaan as julle die liedjie hoor dis ‘n lekker pop/rock song met slim lirieke, as julle skelmpie van sy vorige CD ken sal jy kan dink in watse styl dit is.

Die tweede song is uit meer onlangse ondervinding in my lewe en gaan oor ‘n kode wat jy vir iemand op sms kan stuur “stuur my 1-4-1, I-l-o-v-e, U en ek sal reply met ‘n 2-1, m-e-2!

Slim al moet ek dit self se… gaan twee treffers wees, Raymond begin volgende week opneem maar het al die guide track vir 1-4-1 opgeneem, ek gaan probeer dit teen vrydag op my blog laai.

So tussen die liedjies skryf deur is ek druk besig met Radio Houtstok en Tjaila-Tyd en kry skaars tyd om op myself te spandeer, dis maar hoe die lewe is.

Onthou om in te kom loer vir Raymond se nuwe song!

Wimpie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Laat jou voete raas, 1-4-1!

  1. Stephan says:

    Wimpie

    Waar kan ek ‘n program kry met al die shows by Tjailatyd? Ek het my Heraut koerant verloor met al die detail?