Herdenkings, etes en oefen, en ‘n simpel oomblik!

Naweke is veronderstel om luilekker en relaxing te wees. Nie in my geval nie, my brein is besig om te overdose op idees, gedagtes, werk, gym, diets, regte kos, balans handhaaf en en en en en …..

Ons is besig met Raymond Ray se nuwe CD, die dringendheid is baie groter by my as by Raymond en ek het besluit om hom te laat begaan op sy eie tyd en te kyk of ons sometime die jaar ‘n nuwe CD kan uitreik, ek sal nie geld daarop sit nie…. nee dis seker nie heeltemal so erg nie maar jy kan op beste van dae ‘n eier in my hol kook, so vir my is dit louter torture.

My broer is die afgelope naweek 17 jaar getroud, bewys dat die probleem nie 100% by my le nie, verdere bewys is dat my ma-le 45 jaar getroud was Sondag…. miskien het ek maar net die gawe gehad om die malletjies te pick, hehehe ek sal nie weet nie!

Die uiteinde van my besoek aan die dokter is dat ek moet gaan gaan vir ‘n operasie in my oog om ‘n ding wat in my oog groei uit te sny, ek gaan die afgelope naweek deur foto’s op my foon en kom op ‘n besering af van ‘n rukkie gelede aan my oog, toevallig dieselfde oog en ek wonder hoe dit alles verband hou met mekaar?…

Die mag van die media is toe nou nie so magtig as wat mense soos Steve en Joost en andere wil voorgee dit is nie… As die media so magtig is/was/wil wees, hoekom na die een onthulling na die ander is Shabier nog op vrye voet? Hoekom kan die ANC aandele he in ‘n maatskappy wat krag moet help voorsien aan Eskom, en dit na die media daarteen uitvaar, bottomline is mense het kortstondige geheues en wat jou nie persoonlik raak nie is maar net van verbygaande aard.

Ek het die naweek weer ‘n oomblik of twee gehad waar ek iemad gemis het wat dit nie werd was nie, gelukkig kom ek myself vinnig daaruit kry, ek is nie die een op die rebound nie herrinner ek myself gereeld en ek hoef nie mense se stupid vrae te antwoord nie.

Intussen is ek besig om reg te maak om weer Kaap toe te gaan, ek dink al hoe meer dis waar ek hoort, een van die dae is dit weer ek en die radio, die see en die berg!

Vandag (Sondag) is ‘n cheat dag wat die diet aanbetref, ek het my eerste week van ernstig gym agter die blad en kan reeds ‘n duidelike verskil sien aan my klere, ek kon weer lekker ou klere wat lank nie gepas het nie, uit die kas gaan grawe, die help as jou girlfriend ‘n gymfreak is wat in ‘n nommer 6 broek pas met bene van hier tot in die hemel en dan besef jy, jy moet maar aanpas, ek hou by, ek hou by, onthou net ek is nie meer 27 nie hoor!

Blessings

Wimpie

PS. Ek blog min ek weet, ek gaan die week probeer opvang!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.