Vrydag die 13e, Dagga, Louis van Wyk en die Bulle!

Die naweek het sy gang gegaan, die Stormers………die Proteas…… maar wat kan jy anders verwag van ‘n naweek wat begin op Vrydag die 13e?
Ek was Vrydagaand genooi na die opening van ‘n bekende restaurant toe, ek volg toe nie my eie raad van Vrydagoogend se Breakfast Show nie, ek het gese moet nie uitgaan op ‘n Vrydag die 13e nie!
Ek staan nog se ewe in die kroeg toe ek deur ‘n wynvat, ja reg gelees, ‘n wynvat teen die kop getref word, die wynvat was teen die dak vas en het losgekom, van ‘n duisend mense sal hy my teen die kop tref en jy weet hoe groot en swaar is ‘n wynvat.
Ek het darem oorleef en het weggeloop met harsingskudding wat beteken het ek moes ‘n pel se verjaarsdagpartytjie Saterdagaand misloop.
So tussen die dubbelvisie en dinge deur kon ek darem sien hoe die Stormers hulle dinges sien op Loftus…. Geluk aan die Bulls, ek wou nie die slagting verder sien nie en maak toe die fout om oor te skakel krieket toe….
Party mense leer ook net eenvoudig nie so vergun my ‘n oomblik om my domdrol van die week, sorry Steve, toekenning te gee aan Louis van Wyk.
Of bekende girls met goeie reputasies is almal breindood, of Louis het ‘n probleem!
Die sangeres en skoonheidskoningin Nedine Blom is die jongste in ‘n rits van girls wat kla dat Louis haar seksueel geteister het.

Of almal is daarop uit om grote Louis tot ‘n val te bring en hulle eie reputasies in die proses te vernietig of Louis besef nie hy het ‘n probleem nie, genugtig man as jy jou hande in die eerste girl se broek dink en sy dink nie dis snaaks nie, en die tweede een wil jou dagvaar en die derde een sleep jou actually hof toe, op watter punt begin jy besef jou “grappies” is nie vir enigeen anders snaaks nie en net jy dink dis ‘n “grap”.

Kom ek verduidelik jou gou wat aangaan, ‘n man se goed en doen soms goed om ‘n reaksie te kry by veral girls….. ek dink Louis het al ‘n paar klappe gekry, maar hy het ook al ‘n paar keer gescore!

Seriously, ou gaan sorteer jouself uit daar is plekke wat ouens soos jy kan help en LEER JOU LES.
Daar gaan gestap word volgende Saterdag in Springs, ek het Maandag (more) ‘n afspraak met die verkeersdepartement om die roetes uit te werk en so aan en daar gaan moontlik selfs ‘n kunstenaar of twee opdaag om te sorg vir die vermaak na die tyd.
Ek wil net weer dankie se aan almal vir hulle ondersteuning met die geveg teen dwelms ons gaan wen!
Ons sit ons dwelm ken sessies voort vandag met dagga:

Scientists have learned a great deal about how THC acts in the brain to produce its many effects. When someone smokes marijuana, THC rapidly passes from the lungs into the bloodstream, which carries the chemical to organs throughout the body, including the brain.In the brain, THC connects to specific sites called cannabinoid receptors on nerve cells and influences the activity of those cells. Some brain areas have many cannabinoid receptors; others have few or none. Many cannabinoid receptors are found in the parts of the brain that influence pleasure, memory, thought, concentration, sensory and time perception, and coordinated movement4.The short-term effects of marijuana can include problems with memory and learning; distorted perception; difficulty in thinking and problem solving; loss of coordination; and increased heart rate. Research findings for long-term marijuana abuse indicate some changes in the brain similar to those seen after long-term abuse of other major drugs. For example, cannabinoid (THC or synthetic forms of THC) withdrawal in chronically exposed animals leads to an increase in the activation of the stress-response system5 and changes in the activity of nerve cells containing dopamine6. Dopamine neurons are involved in the regulation of motivation and reward, and are directly or indirectly affected by all drugs of abuse.

Effects on the Heart
One study has indicated that an abuser’s risk of heart attack more than quadruples in the first hour after smoking marijuana7. The researchers suggest that such an effect might occur from marijuana’s effects on blood pressure and heart rate and reduced oxygen-carrying capacity of blood.
Effects on the Lungs
A study of 450 individuals found that people who smoke marijuana frequently but do not smoke tobacco have more health problems and miss more days of work than nonsmokers8. Many of the extra sick days among the marijuana smokers in the study were for respiratory illnesses.Even infrequent abuse can cause burning and stinging of the mouth and throat, often accompanied by a heavy cough.
Someone who smokes marijuana regularly may have many of the same respiratory problems that tobacco smokers do, such as daily cough and phlegm production, more frequent acute chest illness, a heightened risk of lung infections, and a greater tendency to obstructed airways9.
Smoking marijuana possibly increases the likelihood of developing cancer of the head or neck.
A study comparing 173 cancer patients and 176 healthy individuals produced evidence that marijuana smoking doubled or tripled the risk of these cancers10.
Marijuana abuse also has the potential to promote cancer of the lungs and other parts of the respiratory tract because it contains irritants and carcinogens9,11. In fact, marijuana smoke contains 50 to 70 percent more carcinogenic hydrocarbons than does tobacco smoke12.
It also induces high levels of an enzyme that converts certain hydrocarbons into their carcinogenic form—levels that may accelerate the changes that ultimately produce malignant cells13. Marijuana users usually inhale more deeply and hold their breath longer than tobacco smokers do, which increases the lungs’ exposure to carcinogenic smoke. These facts suggest that, puff for puff, smoking marijuana may be more harmful to the lungs than smoking tobacco.
Other Health Effects
Some of marijuana’s adverse health effects may occur because THC impairs the immune system’s ability to fight disease. In laboratory experiments that exposed animal and human cells to THC or other marijuana ingredients, the normal disease-preventing reactions of many of the key types of immune cells were inhibited14. In other studies, mice exposed to THC or related substances were more likely than unexposed mice to develop bacterial infections and tumors.
Effects of Heavy Marijuana Use on Learning and Social Behavior
Research clearly demonstrates that marijuana has the potential to cause problems in daily life or make a person’s existing problems worse.
Depression17, anxiety17, and personality disturbances18 have been associated with chronic marijuana use. Because marijuana compromises the ability to learn and remember information, the more a person uses marijuana the more he or she is likely to fall behind in accumulating intellectual, job, or social skills.
Moreover, research has shown that marijuana’s adverse impact on memory and learning can last for days or weeks after the acute effects of the drug wear off19,20,25.Students who smoke marijuana get lower grades and are less likely to graduate from high school, compared with their nonsmoking peers21,22,23,24. A study of 129 college students found that, among those who smoked the drug at least 27 of the 30 days prior to being surveyed, critical skills related to attention, memory, and learning were significantly impaired, even after the students had not taken the drug for at least 24 hours20.
These “heavy” marijuana abusers had more trouble sustaining and shifting their attention and in registering, organizing, and using information than did the study participants who had abused marijuana no more than 3 of the previous 30 days. As a result, someone who smokes marijuana every day may be functioning at a reduced intellectual level all of the time.More recently, the same researchers showed that the ability of a group of long-term heavy marijuana abusers to recall words from a list remained impaired for a week after quitting, but returned to normal within 4 weeks25.
Thus, some cognitive abilities may be restored in individuals who quit smoking marijuana, even after long-term heavy use.Workers who smoke marijuana are more likely than their coworkers to have problems on the job.
Several studies associate workers’ marijuana smoking with increased absences, tardiness, accidents, workers’ compensation claims, and job turnover. A study among postal workers found that employees who tested positive for marijuana on a pre-employment urine drug test had 55 percent more industrial accidents, 85 percent more injuries, and a 75-percent increase in absenteeism compared with those who tested negative for marijuana use26. In another study, heavy marijuana abusers reported that the drug impaired several important measures of life achievement including cognitive abilities, career status, social life, and physical and mental health.

Sal laat weet van die teen misdaad optog in die week wat kom.
Die blou bul eet nie van die vloer af nie, die blou bul!!!! Ja okay geluk met julle span ek is klaar vir vandag!
Wimpie
Ps. Die meningspeiling se uitslag was, 92% van julle het gese ek moet my nie laat afdreig nie. Wat dink jy van vandag se peiling, gaan stem gou!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Vrydag die 13e, Dagga, Louis van Wyk en die Bulle!

  1. Anonymous says:

    Partykeer in n mens se lewe besef n mens hoe kosbaar n lewe is,en ek hoop jy het dit vrydagaand besef,n mens kan ongelukkig nie se dit beteken niks.Ek het die week n bekende fliek gesit en kyk en net weereens besef dat die liefde van diep binne in n mens se hart nooit deur enige iemand of iets weggevat kan word nie.Ware liefde in kosbaar en moet bewaar word ten alle tye,maak nie saak wat nie!Ek hou vir jou duim vas met die drug ding en ek hoop regtig jy kry reg wat jy op uit is,moenie moed verloor nie!Mens dink altyd jy ken jouself maar doen n mens regtig,ek dink mens is tot baie meer in staat as wat jy aldag besef.Vrydag die 13e was vir almal n riller tot vir my,dit was die dag wat ek seker die moeilikste besluite moes neem,nie net vir my nie maar ook vir diegene wat ek lief het.Maar genoeg vir nou,geniet die week!Dankie